Sorteer op

TEAM DR. JOSEPH REINIGING

Het reinigen van je huid is de basis van elke huidverzorgingsroutine. Je huid enkel wassen met water is niet voldoende om je huid grondig te reinigen. Of je nu make-up draagt of niet, het is essentieel om je huid dagelijks te reinigen om vuil, overtollig talg en verontreinigende stoffen van je huid te verwijderen. Door je huid twee keer per dag te reinigen kun je het ontstaan van puistjes, verstopte poriën en vroegtijdige huidveroudering voorkomen. De plantaardige en biologische ingrediënten in de reinigingsproducten van Team Dr. Joseph verwijderen vuil en onzuiverheden van de huid zonder de natuurlijke barrière van de huid te belasten. 

VERWIJDER JE MAKE-UP MET TEAM DR. JOSEPH

Het verwijderen van je make-up is de eerste stap in je reinigingsroutine. Verwijder je make-up altijd voordat je naar bed gaat, zo voorkom je onzuiverheden en vroegtijdige huidveroudering. Onze milde reinigingsolie en micellair water bevrijden je huid van vuil en make-up en bereiden je huid voor op je verdere reiniging. 

DE PERFECTE REINIGING MET DE CLEANSERS VAN TEAM DR. JOSEPH

Bij het reinigen van je huid is het belangrijk om zacht maar effectief te zijn. Daarom heeft Team Dr. Joseph twee fantastische producten ontwikkeld die aan al jouw behoeften voldoen. De Team Dr. Joseph Delicate Cleansing Milk is speciaal ontworpen voor de gevoelige, vochtarme en droge huid. Deze voedende reinigingsmelk reinigt de huid op milde wijze van vuil en onzuiverheden zonder haar uit te drogen. De Team Dr. Joseph Purifying Cleansing Gel is ontwikkeld voor de vette en gecombineerde huid. Deze speciale cleansing gel is geformuleerd om onzuiverheden grondig te verwijderen en de poriën diep te reinigen.

SLUIT JE REINIGING AF MET EEN TONER VAN TEAM DR. JOSEPH

Als schakel tussen je reiniging en serum herstelt een toner de natuurlijke pH-waarde van je huid na de reiniging. De lichte textuur voorziet je huid van essentiële voedingsstoffen en verbetert zo de werking van je serum en crème. Heb je een droge, normale, gevoelige of rijpere huid? Dan is de Team Dr. Joseph Gentle Balancing Toner de perfecte toner voor jou. Heb je een onzuivere huid? Dan is de Team Dr. Joseph Deep Purifying Toner jouw ideale match!

Team Dr. Joseph

© 2012 - 2024 HuidHuid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel