Over www.huidhuid.nl
De webshop www.huidhuid.nl is een initiatief van Huidinstituut FAIMS in Houten. Doordat bij Huidinstituut FAIMS dagelijks met de producten van Pascaud, Neoderma, Youngblood, Lycogel, NAÏF en Jacques Fath wordt gewerkt, kunnen we jouw bijstaan met professionele adviezen over de producten. De producten van huidhuid.nl zijn er allemaal op gericht om de huid te verbeteren met zichtbare resultaten. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke en biologische grondstoffen. Alle producten die verkocht worden bij huidhuid.nl zijn parabenen en dierproefvrij.

Bestel je jouw producten bij ons? Dan kun je er vanuit gaan dat jouw bestelling super snel geleverd zal worden, je ontvangt gratis samples bij iedere bestelling. Jouw producten worden met de grootste zorg ingepakt en via PostNL vaak dezelfde dag nog verzonden. Wij staan bekend om onze uitstekende service en geven onze klanten graag net dat beetje extra. Gemiddeld ontvangen wij van onze klanten een 9,5 uit meer dan 600 beoordelingen.

Betalen bij www.huidhuid.nl

iDEAL Heb je een betaalrekening van ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, ASN bank, Friesland Bank, RegioBank, Van Lanschot Bankiers,Triodos Bank of Fortis? Dan kan je gemakkelijk via een beveiligde omgeving direct betalen. iDEAL is volledig gratis bij huidhuid.nl. Voor meer informatie over IDEAL: www.ideal.nl

Bancontact/Mister Cash Bancontact/Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Mister Cash is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België en volledig gratis bij huidhuid.nl.

Levertijd bij www.huidhuid.nl
Zodra uw betaling door ons is ontvangen versturen wij de bestelde producten doorgaans binnen 1-2 werkdagen op. Indien een product niet op voorraad is sturen wij de bestelde producten doorgaans binnen 3-5 werkdagen op. Wanneer er onverhoopt een langere levertijd benodigd is ontvangt u hiervan bericht.

Bezorgen & Retourneren bij www.huidhuid.nl

Verzendkosten
Wij verzenden uw bestelling met PostNL. De verzendkosten bedragen € 7,25. Wij verzenden GRATIS indien uw bestelling tenminste € 30,00 bedraagt. De producten worden verstuurd met PostNL. Voor verzendingen naar België hanteren wij een tarief van € 10,00, wij verzenden GRATIS indien uw bestelling tenminste €150 bedraagt.

Retourneren
Wij kunnen binnen 14 dagen na aankoop producten retour nemen mits deze onbeschadigd en ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten. De verzendkosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. Zodra de retouren in goede staat door ons ontvangen zijn ontvangt u hiervan bericht en zal het aankoopbedrag ( exclusief verzendkosten ) binnen 10 werkdagen worden terug betaald. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet in aanmerking voor restitutie.

Retouradres:
HuidHuid
Minorcalaan 3
3772 WV Barneveld

Privacy bij www.huidhuid.nl
Uw privacy is gegarandeerd. Alle persoonlijke gegevens worden door huidhuid.nl vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor het afhandelen van uw bestelling. Uw gegevens zijn ontoegankelijk voor derden en zullen nooit worden doorgegeven of doorverkocht.

Suggesties & Klachten bij www.huidhuid.nl
Wij zijn constant bezig om jullie nog beter van dienst te zijn en stelt je mening/suggestie daarom erg op prijs. Je kunt jouw suggestie(s) sturen naar: info@huidhuid.nl. Daarnaast doet huidhuid.nl er ook alles aan om haar klanten tevreden te houden. Heb je desondanks toch een klacht over onze service of een product? Stuur je klacht naar info@huidhuid.nl je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Klachten dienen binnen 72 uur na ontvangst van de goederen gemeld te worden. Daarna kunnen klachten niet meer worden aanvaard en worden de producten beschouwd alszijnde aanvaard door de koper.

© 2012 - 2020 huidhuid.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren