PCA Skin

PCA Skin webshop
Bestel uw PCA Skin producten gemakkelijk in onze webshop, u kunt snel en veilig via iDEAL betalen. De bestelde producten worden doorgaans dezelfde dag nog verzonden. Gratis verzending binnen Nederland boven de € 30. Heeft u nog vragen? Mail dan naar info@huidhuid.nl of stuur een WhatsApp naar 0648081948.

PCA Skin is sinds de start als bedrijf actief in de gezondheidszorg, met als doel een gezonde huid te ondersteunen en huidaandoeningen als een gevoelige huid, acné, hyperpigmentatie en een ouder wordende huid te behandelen want een gezonde huid is een mooie huid. Om dit te bereiken heeft PCA Skin zich erop toegelegd om wetenschappelijke technologisch hoogstaande innovaties in huidverbeteringsproducten te brengen. PCA Skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen. De PCA Skin producten zijn bekend van o.a. Oprah Winfrey en Vogue. PCA Skin is ontwikkeld met diep respect voor de menselijke gezondheid en het milieu en worden getoetst aan de strenge richtlijnen van Amerika. De PCA Skin producten zijn vrij van synthetische kleurstoffen en geurstoffen, minerale oliën, petrolatum en lanoline. Het resultaat is een gezondere, jongere en mooiere huid.

De zonbescherming van PCA Skin geven een zeer hoge gecombineerde UVA- en UVB-bescherming. De producten zijn getest en goed bevonden voor de strenge instantie FDA en erkend door de Skin Cancer Foundation. De geavanceerde producten hebben een dubbele bescherming tegen vrije radicalen, waardoor ze bescherming bieden tegen zowel huidkanker als tegen voortijdige huidveroudering.

PCA Skin

 

Sorteer op
 • PCA Skin Hydrator Plus Broad Spectrum SPF 30 50 ml
  PCA Skin Hydrator Plus Broad Spectrum SPF 30 50 ml
  € 57,00
 • PCA Skin Daily Defense Broad Spectrum SPF 50 50 ml
  PCA Skin Daily Defense Broad Spectrum SPF 50 50 ml
  € 57,00
 • PCA Skin Weightless Protection Broad Spectrum SPF 45 50 ml
  PCA Skin Weightless Protection Broad Spectrum SPF 45 50 ml
  € 57,00
 • PCA Skin Active Broad Spectrum SPF 45 85 ml
  PCA Skin Active Broad Spectrum SPF 45 85 ml
  € 49,00
 • PCA Skin Sheer Tint Broad Spectrum SPF 45 50 ml
  PCA Skin Sheer Tint Broad Spectrum SPF 45 50 ml
  € 69,00
© 2012 - 2021 huidhuid.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel