GARANTIE EN KLACHTEN


Garantie levering
HuidHuid geeft om haar producten en doet logischerwijze haar best om deze in topconditie aan jou te leveren. Mocht je na de levering constateren dat er toch iets mis is dan dien je dit binnen 48 uur te melden via info@huidhuid.nlDaarna kunnen klachten niet meer worden aanvaard en worden de producten beschouwd als zijnde aanvaard door de koper.

Garantie producten
Mocht je product niet meer werken (denk aan pompjes etc.) ga dan nooit zelf sleutelen aan het product! Wanneer jij het product zelf hebt opengemaakt nemen wij het niet meer terug! Een opening of verandering aan het product kan er namelijk voor zorgen dat het product helemaal niet meer werkt. Wanneer jouw product niet werkt, vragen wij altijd om een foto of filmpje van het product. Zo kunnen wij beoordelen of het echt stuk is of dat het product misschien verkeerd gebruikt wordt. Een defect aan een product kun je melden via info@huidhuid.nl. Wij gaan graag op zoek naar een oplossing voor jou. 

Het kan te allen tijde voorkomen dat je het product laat vallen, gelukkig kunnen sommige producten tegen een stootje. Maar niet allemaal! Pompjes, glas en geperste poeders zijn hele gevoelige producten. Voor vallen en stoten zijn wij niet verantwoordelijk en kunnen wij helaas niks voor je betekenen. Wees dus zuinig op je producten en leg ze goed en veilig weg na gebruik.


KLACHTEN

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten direct bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@huidhuid.nl. Wij zullen onze uiterste best doen om een passende oplossing aan te bieden. Jou blij maken is onze eerste prioriteit! Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2012 - 2024 HuidHuid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel