15% korting

Pascaud Firmness 60 sachets

Artikel 2 van 14
€ 149,75 € 127,30 (inclusief btw)

Pascaud Firmness 

Meer veerkracht, spankracht en volume in je huid, wie wil dat nou niet? De Firmness van Pascaud is een uniek collageen stimulerend voedingssupplement die zichtbaar de tekenen van huidveroudering vermindert. De Pascaud Firmness bevat CBA-COMPLEX ( Collagen Build Amino Acid complex - gebaseerd op L-Glycine, L-Proline en Hydroxyproline ), MSM, Bamboe Silicum, Hyaluronzuur en Vitamine C & E. Met de Firmness van Pascaud stimuleer je op natuurlijke wijze de collageenaanmaak en help je de huidelasticiteit te verbeteren.

Voordelen Pascaud Firmness

 Stimuleert de stevigheid van je huid
 Ideaal als kuur van 3 maanden
 Resultaat: veerkracht, spankracht & volume!
✓ Niet GGO ( geen genetisch gemodificeerde organismen )
✓ Glutenvrij
✓ Vegan

Hoe kun je het beste de Pascaud Firmness gebruiken?

De Pascaud Firmness is verpakt in handig te doseren sachets voor eenmalig gebruik. Je kunt het poeder zonder vloeistof innemen, het smelt en 'sizzelt' in je mond. Liever mengen? Met water, een sapje of yoghurt is het zo gefixed. 

Haal het maximale uit jouw huid met een Pascaud Firmness kuur van 3 maanden

Firmness is het eerste supplement waarin de drie belangrijkste bouwstenen van collageen - die zorgen voor stabiliteit van collageen en dus voor stevigheid van de huid - in de juiste verhouding aanwezig zijn. Uniek dus! Wil jij het maximale uit je huid halen met de Pascaud Firmness? Start dan met een kuur van 3 maanden en ervaar zelf het resultaat!

Maand 1:3 sachets per dag
Maand 2:2 sachets per dag
Maand 3:1 sachet per dag
Onderhoudsadvies:1 tot 2 sachets per dag


Pascaud

© 2012 - 2024 HuidHuid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel