€ 100 korting!

Pascaud DNA Collection Kit

Artikel 24 van 60
€ 199,00 € 99,00 (inclusief btw)

De Pascaud DNA Collection Kit is nu tijdelijk te bestellen met maar liefst € 100 korting! Een unieke kans en OP=OP.

Pascaud DNA Collection Kit

Founder van Pascaud, Mardge Pascaud, en professor Maurice Zeegers van Maastricht University hebben intensief samen gewerkt om deze DNA test en de Code Serums van Pascaud tot stand te brengen. Er is een groot aanbod aan huidverzorgende producten op de markt, maar hoe fijn zou het zijn dat je aan de hand van je eigen DNA kunt testen welke ingrediënten echt wat toevoegen voor jouw huid? Dat kan nu met de Pascaud DNA test.

Hoe werkt de Pascaud DNA Collection Kit?

Heel kort door de bocht: de uitslag geeft aan voor welke toekomstige huidveroudering jij gevoelig bent. Hoe persoonlijk is dat? En wat een voordeel, want zo’n DNA test hoef je maar een keer te doen, want je DNA is uniek en verandert nooit. My Skincaud is een DNA-test die jouw persoonlijke huidcode ontrafelt. De code kent 720 varianten. Jouw unieke code vertelt je welke serums je het beste kunt toevoegen aan je dagelijkse verzorgingsroutine én hoe vaak je ze het beste kunt gebruiken. My Skincaud geeft informatie prijs over de aanleg van jouw huidkenmerken en op welke punten je je moet richten voor zowel de vermindering van bestaande huidveroudering, als de minimalisatie van huidveroudering in de toekomst. My Skincaud kan met ieder ander huidverzorgingsmerk worden gecombineerd. Om een test aan te bieden van maximale kwaliteit werkt Pascaud samen met Universiteit Maastricht. De ontwikkeling van de test en bijbehorende serums heeft Pascaud uitgevoerd in samenwerking met een gespecialiseerde professor in complexe genetica.

Privacy

Om jouw privacy maximaal te waarborgen, werkt My Skincaud met een volledig anonieme applicatie voor op je mobiele telefoon. My Skincaud vraagt niet om persoonsgegevens. Hierdoor is jouw privacy maximaal beschermd. Niemand heeft toegang tot je DNA-rapport en huidcode zonder dat je hier toestemming voor geeft. Vanuit de app komt een persoonlijke code naar voren. De verdiepende uitleg wordt in de app toegelicht.

Download hier de app:

My Skincaud  

Pascaud

© 2012 - 2024 HuidHuid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel