PCA Skin Ideal Complex Restorative Eye Cream 15 ml

Artikel 22 van 48
€ 119,00 (inclusief btw)

 

PCA Skin Ideal Complex Restorative Eye Cream

Net als de huid op de rest van het lichaam is de huid rondom de ogen onderhevig aan meerdere problemen dan enkel de rimpelvorming. De veel voorkomende klachten zijn: Rimpelvorming, verslapping, donkere kringen, vochtwallen, zakkende bovenoogleden.

De meeste producten die op de markt zijn bestrijden 1 of 2 van deze klachten, terwijl het Ideal Complex Restorative Eye Cream een meervoudige effectiviteit heeft die niet te vergelijken is met welk ander oogproduct dan ook. De crème is rijk en geeft optisch meer volume waardoor lijntjes en rimpels direct minder opvallen. De huid ziet er direct helderder en jonger uit! Op termijn zullen de lijntjes en rimpels gevuld worden en tekenen van vermoeidheid minder worden.

De unieke formule bevat 6 verschillende peptiden die rimpels vullen, vochtwallen verminderen en de mimische contracties verminderen die rimpels veroorzaken. Eén van deze peptiden, myristoyl nonapeptide-3, werkt vergelijkbaar met retinol, maar dan zonder irritatie te veroorzaken.

Indicaties PCA Skin Ideal Complex Restorative Eye Cream

✓ Rimpeltjes
✓ Verslapping bovenoogleden
✓ Vochtophopingen
✓ Donkere kringen

Voordelen PCA Skin Ideal Complex Restorative Eye Cream

Hoe kun je het beste de PCA Skin Ideal Complex Restorative Eye Cream gebruiken?

Na het reinigen en het aanbrengen van PCA skin serums, tweemaal dagelijks een kleine hoeveelheid rondom het ooggebied inkloppen, vervolgens de gewenste SPF overdag of nachtcrème in de avond aanbrengen.

© 2012 - 2024 huidhuid.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel