Youngblood On Point Brow Defining Pencil

Vorige Artikel 22 van 65 Volgende
€ 35,00 (inclusief 21% btw)

Youngblood On Point Brow Defining Pencil
Vul, vorm en definieer je wenkbrauwen met de nieuwe Youngblood On Point Brow Defining Pencil. Verrijkt met nieuwe ingrediënten: vitamine E & C voor pigmentrijke kleuren en voor volle en natuurlijke wenkbrauwen. Dit twist-up potloodontwerp is ook geschikt voor de warmere dagen en biedt 10 uur zweetbestendige, vlekvrije en waterproof wenkbrauwen met een natuurlijke matte afwerking. Verkrijgbaar in drie kleuren (blond/bruin/donkerbruin).

Prachtig verzorgde wenkbrauwen zijn een goed bewaard anti-aging geheim. Je wenkbrauwen zijn een van de eerste dingen die mensen opmerken wanneer ze naar je kijken. Mooi gevormde en volle wenkbrauwen kunnen je gezicht liften en de ogen groter en jeugdiger doen lijken.

Gebruik: met een intrekbare pen en ultrafijne punt is de Youngblood On Point Brow Defining Pencil gemakkelijk aan te brengen. Breng de punt een klein stukje uit de huls en definieer de vorm van de wenkbrauwen en geef open plekjes in de wenkbrauw meer kleur. Inclusief een wenkbrauwborsteltje om de wenkbrauwhaartjes de juiste richting te geven.

© 2012 - 2021 huidhuid.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel