Pascaud Collagen Booster Box

Vorige Artikel 41 van 56 Volgende
€ 87,90 (inclusief 9% btw)

Pascaud Collagen Booster Box
Elke cel heeft goede voeding nodig om optimaal te functioneren; de Pascaud Collagen Booster Box biedt alles om bestaande rimpels van binnenuit op te vullen en het natuurlijke verouderingsproces te vertragen. De stoffen in de Collagen Booster Box worden in het lichaam opgenomen en getransporteerd naar de diepe huidlagen waar collageenaanmaak plaatsvindt. Collageen is de bouwstof in de huid die zorgt voor stevigheid en een goede vochtbalans.

Door gebruik van de Pascaud Collagen Booster Box nemen de huiddikte, elasticiteit, het vochtigheidsgehalte en de stevigheid van de huid aanzienlijk toe. De vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen, kruiden en ander bio-actieve componenten zijn van farmaceutische  kwaliteit. Dat wil zeggen dat alleen de beste loten met de hand zijn geoogst. Ook is uitsluitend voor de best opneembare vorm van elk ingrediënt gekozen. De box is uitgebalanceerd samengesteld zodat de ingrediënten elkaar aanvullen en versterken maar nooit te hoog gedoseerd zijn. Omdat alle ingrediënten, die nodig zijn voor huidverjonging nooit in één tablet samengebracht kunnen worden bestaat de box uit vier supplementen, die ook afzonderlijk verkrijgbaar zijn.

De Pascaud Collagen Booster Box bevat de volgende supplementen:

Gebruik: 
1 tot 2 tabletten per dag. Neem de supplementen tijdens of na de maaltijd. Al na enkele weken gebruik zullen de eerste effecten duidelijk merkbaar zijn. De supplementen zijn ook los verkrijgbaar.

ADVIES BIJ RIMPELS EN HUIDVEROUDERING:
Gedurende 2-3 maanden van elk supplement 2 per dag (bij het ontbijt en bij de lunch van elk supplement één). Neem daarna dagelijks van elk supplement 1 pil. Hoe langer de box gebruikt wordt, hoe meer resultaat wordt opgebouwd. De supplementen mogen continu doorgebruikt blijven worden.

ADVIES BIJ BEGINNENDE LIJNTJES EN RIMPELS:
Gedurende 2-3 maanden van elk supplement 1 per dag.

ALGEMEEN ADVIES:
Drink minimaal 1,5 tot 2 liter water per dag, probeer zo min mogelijk te zonnebaden en rook niet.

© 2012 - 2021 huidhuid.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel