15% korting

Pascaud Skin-XDR 40 tabletten

Artikel 7 van 14
€ 34,50 € 29,35 (inclusief btw)

Pascaud Skin-XDR

De Pascaud Skin-XDR zorgt voor een soepele en zuivere huid en een goede stofwisseling. Daarnaast werkt de Skin-XDR fantastisch op cellulite. De Pascaud Skin-XDR bevat o.a. Omega 7 ( duindoorn extract ), Omega 6 ( GLA ) en Omega 3 ( DHA ) voor het hydrateren van de slijmvliezen en de huid. Onmisbaar in de menopauze want dan ontstaan vaak ongemakken van de slijmvliezen (vaginale droogte, droge ogen, mond etc). De synergetische plantenextracten van o.a Ginkgo Biloba en Centella Asiatica ondersteunen een betere doorbloeding. Daarnaast bevat de Pascaud Skin-XDR blaaswier, honingklaver en groene thee (rijk aan epicathechines) die de huid en de cellen beschermen tegen cellulite, oxidatieve stress en veroudering.

​Voordelen Pascaud Skin-XDR

✓ Beste anti-cellulite kuur!
✓ Hydrateert huid en slijmvliezen
✓ Beschermt tegen oxidatieve stress en veroudering
✓ Stimuleert de stofwisseling van vetten
✓ Vermindert plaatselijke vetophopingen
✓ Beschermt cellen bloedvaten
✓ Verbetert de bloedcirculatie
✓ Reguleert de vochthuishouding
✓ Bevordert de bloedsomloop in de kleine bloedvaten
✓ Zuivert de huid

Hoe kun je het beste de Pascaud Skin-XDR gebruiken?

1 tot 2 tabletten per dag met water innemen. Gebruik Skin-XDR gedurende minimaal 3 maanden. Wie een kuur heeft gedaan ( 3 maanden, 2 Skin-XDR tabletten per dag ) en tevreden is over het resultaat kan aan een onderhoudsbehandeling denken ( 1 Skin-XDR per dag ). Het is raadzaam na zes maanden tot een jaar weer opnieuw een kuur te volgen.

Let op! Skin-XDR bevat jodium en is daardoor niet geschikt voor mensen met een schildklieraandoening en bij zwangerschap.

Pascaud

© 2012 - 2024 HuidHuid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel