Pascaud Vernix Caseosa 50 ml

Vorige Artikel 5 van 11 Volgende
€ 91,60 (inclusief btw)

'' Geschikt voor iedereen met een gevoelige huid en een verstoorde huidbarrière.''

Pascaud Vernix Caseosa
De Pascaud Vernix Caseosa vult tekorten aan met huideigen vetzuren en heeft een extreem hoog verzorgend gehalte zonder vet aan te voelen. De Pascaud Vernix Caseosa heeft dezelfde samenstelling als de vernix caseosa; `t waslaagje dat baby’s bij hun geboorte op hun huid hebben. Het trekt direct in, versterkt de huidbarrièrre en is ideaal voor een huid die uit balans is. Bevat geen parfum.

Werkstoffen:

  • Olus oil: een plantaardig alternatief voor de bekende petrolatum (vaseline), dat de huid niet afsluit. Het heeft dezelfde vochthoudende eigenschappen als minerale olie, maar droogt de huid op langere termijn niet zo uit.    
  • Galactoarabinan: een natuurlijke suiker die gewonnen wordt uit de Lariks. Polysacchariden komen van nature op de huid voor en hebben krachtige vochtbindende eigenschappen, maar ook anti-oxidantversterkende eigenschappen. In een cosmetische formule heeft de stof ook de eigenschap om de werking van de andere stoffen te versterken. Dit is gunstig voor de snelle opname van de vetzuren in een crème.
  • Ceramide-3: een huideigen stof die onderdeel uitmaakt van de huidbarrière en een belangrijke buffer is tegen vocht verlies uit de diepere huidlagen.
  • Squalaan: een olie die van nature in vis maar ook in rijst, olijven, tarwe en sommige plantenoliën gevonden wordt. Het tweelingbroertje van squalaan is squaleen en dat komt in aanzienelijke hoeveelheden in het menselijke huidtalg voor - en nog meer bij het ongeboren kind in de vernix caseosa. De olie is rijk aan anti-oxidanten.

 Gebruik: ’s Morgens en ’s avonds op de gereinigde huid inmasseren.

© 2012 - 2023 huidhuid.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel