pascaud.jpg

Pascaud 3-Lite Therapie voor thuisgebruik
Innovatief - werkzaam -veilig

De 3-Lite is een handtoestel dat gebruik maakt van lichttherapie technologie:
niet-invasieve, low-level en niet-thermische lichtenergie.
De 3-Lite bevat 3 afneembare LED-behandelkoppen , Rood & infrarood, Blauw en Groen.
Veel compacter dan normale lichttherapieproducten.
Ontworpen om thuis of op reis de behandeling uit te voeren.

ROOD & INFRAROOD LICHT
Dit activeert de huidcellen en versnelt het natuurlijke proces. Het toestel maakt gebruik van verschillende lichtgolflengtes om fijne lijnen en rimpels te bestrijden. Bij een constant gebruik van ca. 8 weken wordt een vermindering van het aantal fijne lijnen en rimpels merkbaar. Bovendien zorgt de 3-Lite ook voor een gezondere, stralende, meer effen en jonger uitziende teint. Met deze behandelng kunt u vooral uw gezicht, hals en borst er mooier laten uitzien.

BLAUW LICHT
Blauwlichttherapie bestrijdt de onderliggende oorzaak van acne. Het helpt om de acne veroorzakende bacteriën te doden en de ontsteking te verminderen en zorgt voor een algemeen verjongingseffect op de huid. Dit model is ontworpen voor personen die op effectieve wijze thuis of in combinatie met professionele zorg hun acne willen behandelen. Bij consistent gebruik ziet de huid er acnevrij, helder en gaaf uit. Het is bewezen dat door behandeling met blauw licht de onderliggende oorzaak van acne verdwijnt.

GROEN LICHT
Groen licht is de natuurlijke oplossing voor hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken. Het is de ultieme niet-chemische aanpak om het verschijnsel hyperpigmentatie te verminderen. Bij consistent gebruik voelt de huid zachter aan en ziet deze er gladder, glanzender en helderder uit. Met een golflengte van ca. 525 nm is groen licht vooral geschikt voor mensen die hyperpigmentatie en zonschade willen verminderen. De LED-lampen met groen dringen door in de basislaag van de huid. Dit helpt bij het lichter maken van sproeten en ouderdomsvlekken en bevordert de algehele helderheid en glans van de huid.

Sorteer op
  • Pascaud 3-Lite
    Pascaud 3-Lite
    € 385,00
© 2012 - 2019 huidhuid.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie