Pascaud My Skincaud DNA Collection Kit & Pascaud Code X Serum

Vorige Artikel 19 van 56 Volgende
€ 330,80 (inclusief btw)

Pascaud My Skincaud DNA Collection Kit
Founder van Pascaud, Mardge Pascaud, en professor Maurice Zeegers van Maastricht University hebben intensief samen gewerkt om deze DNA test en serums tot stand te brengen. Er is een groot aanbod van huidverzorgende producten op de markt, maar hoe fijn zou het zijn dat je aan de hand van je eigen DNA kunt testen welke ingrediënten echt wat toevoegen voor jouw huid? Dat kan nu met deze DNA test.

My Skincaud is een DNA-test die jouw persoonlijke huidcode ontrafelt. De code kent 720 varianten. Jouw unieke code vertelt je welke serums je het beste kunt toevoegen aan je dagelijkse verzorgingsroutine én hoe vaak je ze het beste kunt gebruiken. My Skincaud geeft informatie prijs over de aanleg van jouw huidkenmerken en op welke punten je je moet richten voor zowel de vermindering van bestaande huidveroudering, als de minimalisatie van huidveroudering in de toekomst. My Skincaud kan met ieder ander huidverzorgingsmerk worden gecombineerd. Om een test aan te bieden van maximale kwaliteit werkt Pascaud samen met Universiteit Maastricht. De ontwikkeling van de test en bijbehorende serums heeft Pascaud uitgevoerd in samenwerking met een gespecialiseerde professor in complexe genetica.

Pascaud Code X Serum t.w.v. € 99 cadeau
De My Skincaud-kit bevat naast de DNA-test ook een Serum X. Dit serum spant de huid direct zichtbaar op. De polymeerstructuur uit Easyliance® vormt een elastische film op de huid voor een gladdere huid. Serum X is geschikt voor iedere huid. Hiermee bereikt u een mooie huidspanning op zeer korte termijn.

Privacy
Om uw privacy maximaal te waarborgen, werkt My Skincaud met een volledig anonieme applicatie voor op uw mobiele telefoon. My Skincaud vraagt niet om persoonsgegevens. Hierdoor is uw privacy maximaal beschermd. Niemand heeft toegang tot uw DNA-rapport en huidcode zonder dat u hier toestemming voor geeft. Vanuit de app komt een persoonlijke code naar voren. De verdiepende uitleg wordt in de app toegelicht.

Download hier de app:

My Skincaud  

© 2012 - 2023 huidhuid.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel